Az Én választásom/Dr Robert O.Young

By on 2023.01.06.

Előzetes letartóztatásban volt már 2015 tele óta, San Diego városában, Kaliforniában.

Én a könyvét 2011 óta bibliaként olvasom és próbálok másoknak is segíteni. 2015-ben találkoztam Vele személyesen New Yorkban. Az előadásán arról beszélt, hogy ezzel az étrendi megoldással a rákot is meg lehet szüntetni, kezelni lehet, ha követed a könyv ajánlásait, életmódot változtatsz, hiszel magadban, van terved és álmod, és legfőképpen szereted önmagad.

Az előadásán elhangzottak!

  • Mivel egy életünk van és csak magad vagy felelős érte, magad hibáztathatod bármi miatt is.
  • Javasol kezdetnek colon – therápia, az Ő lúgos bemosó oldatával, vagy az általa megadott terméket megveszed és azzal csinálják meg.
  • Nagyon fontosnak tartja a napi testmozgást.
  • Az is nagyon fontos hogy lélekben is egészséges legyél, szeresd önmagad, legyél szeretettel az emberek felé.
  • Azt is kihangsúlyozta az előadásán, hogy nem fontos a bőrszín, de az igen, hogy hol élsz. Egy SZÍN a fontos , a vér színe, a vörös szín. Az élet alapja a hemoglobin, a vérsejtek, abból indul ki minden jó dolog, vagy rossz dolog. A savasság által kórokozók szaporodnak el a vérünkben, az étrenddel lehet kezelni, gyógyítani, nem kell antibiotikum, valamint komoly orvosi beavatkozás.
  • Rengeteg embert hozott vissza már az utolsó stádiumos rákos állapotból az elmúlt három évtizedben.

Ellenséggé vált!

  • Dr. Robert O. Young szeretné, ha az emberek tanulnának, fejlesztenék tudásukat, felhasználnák a könyvben leírtakat és tennének magukért valamit.
  • Olyan komoly eredményei vannak, hogy ellenséggé vált a nagy hatalomnak ( mint Gyógyszergyártó cégek, és a Kormánynak ), akik igazán befolyásolják az életünket.
  • Mondta, hogy nagyon sokszor volt börtönben, nagyon komoly hazugságokat híresztelnek róla, lerombolták az avokádó farmját, akadályozzák a tevékenységét és bármikor megtörténhet, hogy elteszik láb alól. Nagyon kihangsúlyozta, hogy nagyra becsüli a saját ágyát, a saját fürdőszobáját és a nyugalmat, ha hagyják.

Előzetes letartóztatásban volt már 2015 tele óta, San Diego városában, Kaliforniában. Igazságtalanul vádolták, hamis vádak alapján próbálták megtörni. Kérte az én segítségemet is a családja, felesége és a gyermekei nevében jött egy hosszú email. Nagyon megdöbbent ez az eljárás, mivel tényleg az igazságot hirdeti, sőt saját bőrömön tapasztaltam, hogy miről is van szó.

Az előadásán 2015 őszén voltam és utána kezdődött kb. a két éves kálváriája. A Facebook /Meta által vagyok kapcsolatba Vele, valamint a Messenger által tudok üzenetet küldeni Neki. Ünnepek alkalmából kapok üzenetet Tőle.

Az feltűnt az előadása elején, hogy igán távolságtartó, szomorkás, kicsit belefáradt a helyzetbe és mintha tartana Tőlünk is, akik ott voltunk hogy halljuk, tanuljunk Tőle. Az előadás egy órát tartott, majd utána volt egy két órás speciális előadása, ahol nyíltabban beszélt ezekről a dolgokról. Amikor arról mesélt, hogy börtönben is volt már ő is és például a közvetlen családtagok, mint a testvére, gyerekei és felesége, akkor egy pillanatra meghatódott, sőt egy pillanatra könnyezett is. Nagyon megérintett az előadása, és bele tudtam magamat képzelni a helyzetébe.

Dr. Robert O. Young-nak speciális Egészség központja van Kaliforniában, külön foglalkoznak a rákos betegekkel és egyéb problémákkal. Tartott kurzusokat Olaszországban és már többször volt Magyarországon is, Sárváron. Sőt ajánlotta az amerikaiak részére a speciális fürdőinket, hogy mennyire egészséges a szervezet tisztítására is.

A történet kezdő része, csak kattints a link-re ITT >>>

A történet előző része, csak kattints a link-re ITT >>>

A történet következő része, csak kattints a link-re ITT >>>

A pH Csoda fogyás című könyv alapján haladok a programban.
A pH Csoda Fogyás című könyvből fényképezett oldalak.
A pH Csoda Fogyás című könyvből kivett tartalmak.


Dr Robert O.Young

Dr Robert O.Young-ot a szerzőt, személyesen ismerem, 2015 Októberében találkoztam Vele New York városában tartott előadásán.

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük