Ralph Lauren divattervező

By on 2023.06.20.

Ralph Lauren (születési nevén Ralph Lifshitz, Bronx, New York City, 1939. október 14.) amerikai divattervező, üzletember. 1967-ben alapította meg saját cégét, amely főleg a galléros pólójáról ismert. 2015 szeptemberében elhagyta a cég vezérigazgatói posztját, de pénzügyi vezetőként továbbra is aktív a cégnél. A Forbes 2019-ben 6.3 milliárd dollárra becsülte a vagyonát, ezáltal ő Amerika 102. leggazdagabb embere.


Ralph Lauren
Kattints a videóra!

A Ralph Lauren üzlet kirakata, 72 utca, Madison Ave

Nagy ámulatba estem az üzletben, egy részt a luxus miatt, a másik pedig az volt, hogy az ékszer osztály vezetője kifejezetten barátságos volt, felajánlotta, hogy felpróbálhatom azt az ékszert ami tetszik. Az pedig a legdrágább darab volt épp az üzletben, az ára $30 ezer volt. Egy gyönyörű nyakéket választottam, ami külön széfben, üveg mögé volt elhelyezve. Megdicsérte, hogy nagyon jó az ízlésem.

Az tudom! Tudok választani!

Csak tudom neked ajánlani, ha erre jársz és van időd nézzél be az üzletbe, mert csodás.

Magánélete


Gyermekek: Andrew, David , Dylan Lauren

1964 december 20.-án házasodott össze Ricky Laurennel. Hat hónappal korábban ismerkedtek össze, egy orvosi rendelőben, ahol Ricky recepciósként dolgozott. Ricky a The Hamptons: Food, Family and History című könyv szerzője. Három gyermekük van. 1987 áprilisában Lauren agyműtéten esett át; jóindulatú agydaganatot diagnosztizáltak nála. Van egy 17.000 hektáros farmja a coloradói Ridgway-ben és egy villája a New York-i Bedfordban. Nagy autógyűjtő hírében is áll, körülbelül 100 autója van, köztük ritkaságok is.

Három gyermekük van:

Andrew Lauren (sz.1969), filmproducer és színész;

David Lauren (sz.1971), a Ralph Lauren Corporation ügyvezető alelnöke; [idézni szükséges] 2011 szeptemberében David feleségül vette Lauren Busht, George H. W. Bush volt amerikai elnök unokáját.
Laurennek és Davidnek két gyermeke van, és Manhattanben élnek.

Dylan Lauren (sz.1974).[idézni szükséges], a New York-i Dylan’s Candy Bar tulajdonosa 2011 júniusában házasodott össze Paul Arrouet hedge fund-menedzserrel. Dylan és Paul 2015. április 13-án ikreket üdvözöltek New York-i béranya révén.


Kattints a videóra!

A Ralph Lauren üzlet kirakata, 72 utca, Madison Ave

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük