Big Flower es Greg IV.,

By on 2016.07.20.

East Hampton meséje!

Egész kis történet kerekedett ki Greg Ammon életéből és elérkeztem az utolsó részhez, amit itt, most olvashatsz el.

A Nagy Virág (Big Flower) egy szerelmi történet; valamint  történet a családról, történet egy helyről, és legfőképpen történet arról, hogy az élet pillanatai formálnak minket és kötődnek hozzánk, de nagyon is.

Az időutazás utolsó része!

Írtam sok érdekességről az előző részekben, mint gyilkosságról, betegségről, adaptálásról, esküvőről, pénzről és egy aranyos magyar vizsláról.

BF_Car07
Stacy, Greg East Hampton-ban

Greg Ammon úgy döntött, hogy a fájdalmas emlékeket félre teszi és ehelyett összpontosít a boldog gyermekkorára, arra amikor, őt és nővérét dédelgették East Hampton- ban. Előtte van, ahogy játszik a strandon és élnek békében a családi birtokon a szülőkkel.

Greg nyilatkozta. ” Big Flower  hamarosan részese lesz a családi lexikonnak. Az apám cégének a neve is volt 1994-ben. Így hívták “Big Flower Press”. Anyám pedig megtervezte ezt a napraforgó lógot, ami hamarosan díszítette a pólókat, táskákat, és csészéket. Gyakorlatilag mi ezeket az ingeket viseltük minden nyáron, és szerettem, nem tudom hogyan, de egyesítette a barátokat és a családot.”

 

201604570c3c6c33f61
Stacy Ammon, Greg Ammon

“A kedvenc gyermekkori East Hamptoni emlékek tőrnek fel a hétvégékről, a családról, a barátaimról. Az egyik ilyen emlék az apám cégének a logója volt, a “Big Flower “ a Nagy napraforgó. Amit büszkén használok az új Sportruházati Boutique céges címereként. A rövid története ennek a napraforgónak, az hogy első angol szavam, amit kimondtam a szüleim nagy örömére, az az volt, hogy “Big Flower”, tehát nagy virág, amikor láttam egy napraforgót. Mivel hamarosan megnősülök és elkezdjük a saját családi életünket, ezért nagyon izgatott vagyok a jövőmmel kapcsolatban, és hogy ez a napraforgó milyen emlékeket fog behozni még nekem.”

Big-Flower-864x587
Az üzlet megnyitása 2016 Májusban

Greg ebből a nézőpontból összpontosít az új üzletre, amely be van rendezve és debütált 2016. Május 23- án,  Newtown Lane, East Hampton-ban található .

2016-06-29-1467226313-3814617-bigflower
Newtown Lane, East Hampton

Együttműködtek a menyasszonyával, Stacy Volkov-val, hogy létrehozzanak egy női kollekciót, mint  tunikák és strand ruhák. Satcy Volkov a vezető tervezője a női kollekciónak.

65ed
Egy kis bepillantás az üzlet belsejébe.

Bigflower. com weboldal Kattints ide>>> a link-re

A történet első része itt található, csak kattints a link-re ITT >>>
A történet 2. része itt található, csak kattints a link-re ITT >>>
A történet 3. része itt található, csak kattints a link-re ITT >>>

Még lesz folytatás, tehát gyere és olvasd tovább a hírlevelemet!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük