Telekocsi Karaoke,kivel is?

By on 2016.07.21.

Találd ki, hogy ki volt  James Corden meglepetés vendége a Telekocsi karaoke műsorban ?

??????????????????????????????????????????????????????????????

The First Lady, Michelle Obama.

rs_1024x759-160719054011-1024.Michelle-Obama-FB-071916

James Corden Fehér Házban tett túrája elképzelhetetlen fordulatot vett, amikor a First Lady, Michelle Obama csatlakozik hozzá, hogy körbevigye őt egy rövid útra. Énekeltek Stevie Wonder-t, valamint Beyonce-t. A plusz meglepetés vendég pedig Missy Elliott, a rapper, aki csak beugrott az utolsó pár percben a kocsiba. Együtt énekelték a ” This Is For My Girls.” című számot.

Kattints a videóra!

piros nyil lapos images

A First Lady, aki két lány anyukája arról beszélt, hogy miért indított el egy kezdeményezést, amelynek célja, hogy a leginkább veszélyeztetett területeken, országokban élő lányok oktatását támogassa, vagyis hogy járhassanak iskolába, tudjanak tanulni. Megemlítette most Marokkót, Spanyolországot, Libériát ahova utaznak és segítséget nyújtanak. Összefogással küzdenek a lány gyermekek oktatásáért.

placeholder_landscape-1468995791-michelle-obama-james-corden-carpool-karaoke

“Ennyit is próbálunk korrigálni a világon, akkor azok a lányok képzettek lesznek, és van erejük az életük irányításához .” mondta Michelle. Valamint, “az üzenetem a mi gyerekeinknek itt az USA -ban, hogy nem veszik az oktatást komolyan, nem akarnak tanulni, pedig millióan vannak olyan lányok a világ minden táján, akik mindent megtennének azért, hogy tanulhassanak, de nincs lehetőségük rá … hegyeket is képesek ezért megmozgatni.”

Watch - First Lady Michelle Obama and James Corden Rock Out to Beyonce's 'Single Ladies'!

A beszélgetés  egy kicsit lágyabb tónusra váltott, amikor James rákérdezett  a titkosszolgálat működésére, és megkérdezte Michelle-t, mi a titkosszolgálati kód neve.

_90442311_obama_corden_getty

“Mindannyian R-sek vagyunk”.   Reneszánsz vagyok.  Küldtek egy levelet, hogy válasszunk ki egy nevet, számomra ami feljött azt kaptam. Kérdezték, tetszik ?  Azt válaszoltam,  Ja, mindegy. ” mondta Michelle.

James jött a saját kódnevével, viccelve. ”  Például arra gondoltam, mint Törpapa. Tehát Törpapával van Reneszánsz az autóban. Vagy Tiramisu. Tiramisu és Reneszánsz az autóban.”

micheleobama

Arra a kérdésre, hogy hiányzik- e majd a 24 órás szobaszervíz szolgáltatás a Fehér Ház után?  Persze miután az Elnökség véget ér, és majd a család kiköltözik. Michelle azt mondta: “Ez szép, de a szabadság az többet ér. Hogy mi lesz  cserébe a kiváltságok és a luxus hét és fél éves élet végeztével? Ki tudja. Ebből elég volt, és  magam akarom a saját grillezett sajtos szendvicsemet elkészíteni, akár hajnal 03:00 órakkor is. Szabadon azt az átlagos grillezett sajtos szendvicset. ” Hiányozni fognak neki az emberek is, akiket hét és fél év alatt megismert, együtt dolgoztak, vagy segítettek neki.

Az út során Michelle és James  énekeltek is, mozogtak Beyoncé  “Single Ladies ” című számára.

michelle-obama-snapchat-james-corden-carpool-karaoke
James Corden

Minden héten Szerda este, a CBS csatornán James Corden vezeti a Late Late Show- t. Késő este amikor már a partynak vége van, akkor  jönnek a sztárvendégek. Élő zenét játszanak, mindenféle  játékok előkerülnek, viccelődnek és jönnek a történetek. Corden különleges show-t kínál a nézők részére, bepillanthatnak a színfalak mögé, láthatják, hogy mi is játszodik le a zöld szobában. Hiteles a zene, rengeteg tehetséggel lehet találkozni. Ez a Show más, mint a többi, érdekesebb, nem unalmas nézni. A zenekarvezető Reggie Watts. Corden vette át a Show vezetését 2015-ben, gyorsan váltot, mint a “Buzzworthy -ra”, valamint  a ” Telekocsi karaoke -ra. “

Like “”The Late Late Show”” on Facebook HERE: http://on.fb.me/19PIHLC
Follow “”The Late Late Show”” on Twitter HERE: http://bit.ly/1Iv0q6k

The Late Late Show Kattints ide>>>

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save