Az Én választásom/A könyv

By on 2023.01.06.

A pH Csoda fogyás című könyv alapján haladok a programban.

Szeptemberben (2022) kezdtem el újra hosszú évek után a pH Csoda programot és December első napján már 10 kg – val voltam kevesebb. Idén 2023 Januárban megint megmértem magam és újabb 4 kg – val vagyok kevesebb. Így a 22 kg pluszból már csak 8 kg maradt rajtam.

A pH Csoda életmód programot alakítottam át a saját ízlésemre és bátran belevetettem magam, elköteleztem magam, hogy egészségesebb, fittebb,energikusabb lehessek. Így megváltoztattam az étkezési szokásomat, az étrendet a könyv javaslata alapján. Pár hónap után bebizonyosodott, hogy el tudom érni , valamint a súlyfeleslegtől meg tudok szabadulni és el lehet érni az egészséges ideális testsúlyt. Ez bizonyítja,hogy lehet újra szabadon,teljes lelkesedéssel élni az életemet.

A pH Csoda Fogyás című könyvből kivett tartalmak.

A könyvben a történeteken keresztül a kitartásról, türelemről, hitről és elszántságról is olvastam. Ezek a történetek, és a tudat, hogy senkinek sem kell a kövérséget, a fáradságot és a betegséget választania, rengeteg életét megváltoztathat,vagy akár meg is menthet. Például az én életemet is akár, most már ezen az úton vagyok rajta már nem először.

Az egészségünk sem valami, ami az ölünk be pottyan,meg kell szereznünk azt. A könyv ízletes ételekkel gazdagítja a Lúgosító étrendünket. Senkit nem hagyott cserben azok közül,akik alkalmazták ezeket az alapelveket.

Tulajdonképpen az ideális testsúly eléréséhez,valamint megtartásához arra van szükségünk, hogy rengeteg jó minőségű,egészséges zsiradékot fogyasszunk,és főként zöld zöldségeket együnk. A legnagyobb titok azonban abban rejlik, hogy mit iszunk, ez a könyv megmutatja, hogy a test megfelelő hidratálása, méghozzá nem akár milyen vízzel mekkora változást jelenthet. Áthelyezi a hangsúlyt a kalóriaégetésről arra a dologra, ami valóban fontos a fogyás szempontjából a szervezet számára, az pedig a megfelelő pH egyensúly. A könyv megmutatja, hogy miként és milyen nagy mértékben befolyásolja a sav – bázis egyensúly az egészségünket. Javasolt a szokásos három nagyobb étkezés helyett 6 – 9 kisebbet beiktatni naponta.

Javasolt napló vezetése, hogy mit eszünk és mit iszunk, milyen kiegészítőket szedünk, illetve milyen testgyakorlatokat végzünk, valamint milyen hosszan a program alatt.

A történet kezdő része, csak kattints a link-re ITT >>>

A történet következő része, csak kattints a link-re ITT >>>

A pH Csoda fogyás című könyv alapján haladok a programban.
A pH Csoda Fogyás című könyvből fényképezett oldalak.
A pH Csoda Fogyás című könyvből kivett tartalmak.

Dr Robert O.Young-ot, a szerzőt, személyesen ismerem, 2015 Októberében találkoztam Vele New York városában tartott előadásán.

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük