Különleges látnivalók New York városában

By on 2023.08.23.

Kattints a videóra!

Ezeket a helyeket meg kell nézni, ha New York városában járunk.

Bakancslista!

Times Sq., Little Island, Statue of Liberty, Central Park, Brooklyn Brige Park,Grand Central, Delmonico’s Steakhouse,

Park Ave Viaduct,Brooklyn Brige, DUMBO, Tudor City Edge, Abe Lebewohl Park, The Occulus, The High Line,

Manhattan Municial Building, Sky Brige, North Cove Yacht Harbor, Hudson Yards, Nomo Soho Hotel, Explore Central Park

Kiemelt különlegesebb helyek

Little Island: 2021. Május 21.-én nyitották meg.
A Little Island a Hudson River Parkhoz csatlakozik, a West Street és a West 13th Street metszéspontja közelében Manhattanben. A park Manhattan Meatpacking District és Chelsea negyedében található. A Barry Diller üzletember megbízásából Thomas Heatherwick cége, a Heatherwick Studio által tervezett park 2,4 hektáron (0,97 ha) található.

Delmonico’s : 1837-ben nyílt meg

A Delmonico’s Italian Steakhouse-ban szenvedélyesen szeretik a steakeket. … bővebben a 24 unciás tanúsítvánnyal rendelkező hátszínről. 1837-ben megnyílt New York-i klasszikus Steakhouse , amely a régi idők emlékére kiváló marhahúst szolgál fel.

Park Ave Viaduct:

A Park Avenue Viaduct, más néven Pershing Square Viadukt, egy útpálya Manhattanben, New Yorkban. Járműforgalmat bonyolít le a Park Avenue 40. és 46. utcái között a Grand Central Terminal és a MetLife épület körül, majd a Helmsley épületen keresztül.

Dumbo : röviden: Down Under the Manhattan Bridge Overpass

Egy negyed Brooklyn New York-i kerületében. A terület korábban Gairville néven volt ismert. Két részből áll: az egyik a Manhattan és a Brooklyn híd között helyezkedik el, amely Brooklynt köti össze Manhattannel az East Riveren keresztül, a másik pedig a Manhattan hídtól keletre folytatódik a Vinegar Hill területéig. A környéket a Brooklyn Bridge Park északról, a Brooklyn Bridge nyugatról, a Brooklyn Heights délről és a Vinegar Hill határolja keletről. A Dumbo Brooklyn része.

Tudor City Edge:

Egy egyedülálló és bájos negyed Manhattan Midtown keleti szélén.

Abe Lebewohl Park:
Egy nyári koncertsorozat helyszíne ez az apró háromszögletű park padokkal és emlékmű zászlórúddal. Cím: 2nd Ave &, E 10th St, New York,

Sky Brige: Cím: 9 Jay St, New York

NOMO SOHO/ Boutique Hotel New Yorkban.

A Crosby 9. szám alatt található NoMo egy rejtett gyöngyszem, mindössze pár lépésre New York utcáinak izgalmától. A környék ihlette NoMo a nosztalgikus + modern . Épület a szüreti és kortárs művészetek gyűjteménye, amely azoknak a eklektikus keverékét képviseli, akik a SoHo-t olyanná tették, amilyen ma.

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük