15 különleges hely New York városában

By on 2023.08.23.

Kattints a videóra!

15 Különleges hely New York városában, amit meg kell nézni.
Bakancslista!

1., Little Island, 2., Brooklyn Brige Skyline, 3., Botanical Garden, 4.,The High Line, 5., Explore Central Park, 6., Roosvelet Island tramway, 7., Trendy restaurants, 8., Day boat Cruises (hajókirándulás),9., Washington sq.park walk (séta), 10., MET – múzeum, 11., Empire State Building, 12., Chinatown – Kínai negyed, 13., One Vanderbilt Summit, 14., Central Park, 15., St.Patrick Cathedral

Kiemelt részek a Bakancslistáról!


6., Roosvelet Island tramway :

Roosevelt Island (sziget) legnagyobb közlekedési attrakciója a Roosevelt Island villamos. Egy Metrokártya áráért 250 méterrel az East folyó fölé emelkedik, és mindössze négy perc alatt eljuthatunk a Roosevelt
Island (szigetre), ami a folyó közepén található Manhattan- ben.


7., Trendy restaurants: A 7 legszebb új étterem New Yorkban

I., La Marchande … Az elegáns, új Wall Street Hotelben található, Michelin-csillagos séf, John Fraser La Marchande-je előkelő eleganciát hoz a pénzügyi negyedbe, és ideális hely azok számára, akik munka utáni italokat vagy különleges csoportos vacsorát keresnek.

II., Jupiter … A Rockefeller Plaza jégpálya szintjén található. A King mögött álló trió legújabb éttermi koncepciója a SoHo-ban. Gaz Herbert ügyvezető séf bemutatja a hagyományos olasz konyhát.

III,. Kaviár Kaspia Marknál … az Upper East Side egyik elbűvölő hotele, az ünnepelt tervező, Jacques Grange megalkotta a hangulatos és pazar Caviar Kaspiát, amely a világ egyik legfinomabb finomságának szentelt menüt tartalmaz.

IV., The Wesley … A legújabb vegetáriánus- központú étterem, a West Village-ben, a West 4th Street-en.

V., Hav & Mar … A Chelsea Starrett– Lehigh épületében, a James Beard Foundation-díjas séf és író, Marcus Samuelsson étterme a Hav & Mar. A séf svéd és etióp gyökereit ötvözik az átgondolt forrásból származó tenger gyümölcseire összpontosító családi stílusú ételek.

VI., Jōji … A One Vanderbilt felhőkarcolóban található a Midtown legújabb omakase – élménye, a Jōji. A séfek, Daniel Boulud ,George Ruan, Wayne Cheng és Xiao Lin, együtt alkotta meg az étlapot, elegáns étterem.

New York városa a japán omakase ételekre specializálódott éttermek hihetetlen választékával és bőségével van megáldva. És bár hajlamosak vagyunk az omakase-t a fröccsre méltó, többfogásos ételekre asszociálni – és ez itt biztosan így lehet –, ennek nem kell mindig feltörnie, és nem is mindig többfogásos étkezést jelent.

VII., Tatiana … A Lincoln Center David Geffen Halljának felújítását követően a tér új étterme, a Tatiana az elismert Top Chef Kwame Onwuachi séf első New York-i étterme.

Kiemelt részek a Bakancslistáról!


8., Day boat Cruises (hajókirándulás): Töltsön feledhetetlen és izgalmas élményt különféle típusú körutazásaink fedélzetén. Élvezze az 5 csillagos szolgáltatást és kényelmi szolgáltatást, valamint a vízről nyíló páratlan kilátást New York városára.

Vacsora és ünnepi körutak NYC-ben, ünnepeljen bármilyen alkalmat, – NYC városnéző körutak, – Hajóparti, NYC-stílus.


13., One Vanderbilt Summit : A One Vanderbilt egy 93 emeletes szupermagas felhőkarcoló a 42nd Street és a Vanderbilt Avenue sarkán, New York városának Midtown Manhattan negyedében. A Kohn Pedersen Fox által az SL Green Realty fejlesztő számára tervezett felhőkarcoló 2020-ban nyílt meg. Tetője 397 méter magas, tornya 427 méteres magasságban van, így a város negyedik legmagasabb épülete a One World Trade Center után.

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük