A szervezet lúgosítása

By on 2016.07.27.

 

Felesége, Shelley Young és Dr. Robert O. Young

Régóta voltak panaszaim,olyan mint reggelente náthás érzés, köhögés. Sokat fájt a torkom, hörgőgyulladás, fülgyulladás is rendszeresen porondon volt. Úgy 2008 -tól pedig egész komoly hasmenések is társultak még a felsoroltakhoz. Otthon évekkel előtte kezdtem szedni savlekötő gyógyszert, majd még ez kiegészült ” iszogatós “ , valamint ” szopogatós tabletta” formával is. Sajnos a megengedett adagból többet vettem be. A tünetek kicsit csökkentek, de az állapotom egyre rosszabb volt. Nem tudtam mit csináljak, hogy jobb legyen a helyzetem. Az élet úgy hozta, hogy 2011 -ben a manhattani Magyar Könyves boltba mentem egy előadásra és míg várakoztam addig nézelődtem a könyvek között. A hosszú, magas könyvszekrényből kiállt egy könyv, gondoltam helyére nyomom, de előtte megnéztem, hogy mi is az.

A pH Csoda című könyv volt.

Attól a naptól kezdtem az étrendem megváltoztatni és ez nagy lépés volt az életemben. Sőt rengeteg tapasztalatot szereztem, amit szeretnék neked átadni.

Dr. Robert O. Young

Vegetáriánus lettem 2011-ben

A könyv olvasása közben változtattam lépésről – lépésre az étrendemen, például a tejtermékek közül csak a sajtot hagytam meg, abból is próbáltam a kecskesajtot választani. Imádtam a tejfölt, joghurtot, kefirt, tejszínhabot, ezek már a múlté. Sőt a tojásra is sor került, ritkán eszem. A cukor is lekerült a listáról, nincs már csokoládé torta, sütemények, fagylalt. Mondhatom, hogy nyuszivá váltam, zöldségevő lettem, sárgarépa lett a nasi a mandula maggal.

Így tudtam fogyni minden szenvedés nélkül 2012-ben.

A szervezet a zsírszövetben tárolja a felesleges savat, amit nem tud másképpen eltávolítani, mint a légzéssel, a vizelettel, a bőrön keresztül, az emésztéssel. A fölösleget csak tárolja a zsírszövetbe a test minden területén. Amit az ember hosszú éveken át elraktározott, vagy akár egy életen át, attól nem tud megszabadulni egy rövid pillanat alatt. Az elsavasodott szervezet pedig halad a betegség útján. A sok cukor fogyasztása is savasságot okoz, vagy akár az alkohol. Dr.Robert O. Young javasolja a könyvében a napi lúgosított víz fogyasztását, szódabikarbóna által. Valamint otthon lehet a vizeletet és a nyálat egy speciális teszttel megnézni, hogy milyen a szervezet pH szintje.

 

Minden reggel ajánlott zöldséges juice ivása. Ezzel lehet a napot kezdeni. Nagyon szeretem ezt a juice-t, amihez kell egy egész uborka, egy marék, jól lemosott nyers spenót, fél vagy egész almát feldarabolok,fél citromot nyomok bele a turmix gépbe és vízzel felöntöm a turmixban már benne lévő alkotóelemeket, utána leturmixolom. Nagyon hűsít, mivel jégkockákat is teszek az üvegembe, amiből iszom, persze laktat is, igazán reggeli helyett is lehet inni. Nyáron különösen jól esik az embernek ez a hűs ital. Nem ajánlotta az ECET használatát,hanem helyette a CITROMOT, vagy LIME- t.

 
Ennyit röviden a könyvről. Persze ha többet szeretnél róla tudni, akkor javaslom olvasd el és legyen a könyvespolcodon!
Dr Robert O Young: A pH Csoda könyve.
Magyar nyelven is megkapható, sőt külön írt könyvet a rákról, a cukorbetegségről, a fogyókúráról. Én a könyvét azóta bibliaként olvasom és próbálok másoknak is segíteni. 2015-ben találkoztam Vele személyesen New Yorkban. Az előadásán arról beszélt, hogy ezzel az étrendi megoldással a rákot is meg lehet szüntetni, kezelni lehet, ha követed a könyv ajánlásait, életmódot változtatsz, hiszel magadban, van terved és álmod, és legfőképpen szereted önmagad.

Az előadásán elhangzottak

 • Mivel egy életünk van és csak magad vagy felelős érte, magad hibáztathatod bármi miatt is.
 • Javasol kezdetnek colon – therápiát, az Ő lúgos bemosó oldatával, vagy az általa megadott terméket megveszed és azzal csinálják meg.
 • Nagyon fontosnak tartja a napi testmozgást.
 • Az is nagyon fontos hogy lélekben is egészséges legyél, szeresd önmagad, legyél szeretettel az emberek felé.
 • Azt is kihangsúlyozta az előadásán, hogy nem fontos a bőrszín, de az igen,hogy hol élsz. Egy SZÍN a fontos , a vér színe, a vörös szín. Az élet alapja a hemoglobin, a vérsejtek, abból indul ki minden jó dolog, vagy rossz dolog. A savasság által kórokozók szaporodnak el a vérünkben, az étrenddel lehet kezelni, gyógyítani, nem kell antibiotikum, valamint komoly orvosi beavatkozás.
 • Rengeteg embert hozott vissza már az utolsó stádiumos rákos állapotból az elmúlt három évtizedben.
Ellenséggé vált!
 
 • Dr. Robert O. Young szeretné, ha az emberek tanulnának, fejlesztenék tudásukat, felhasználnák a könyvben leírtakat és tennének magukért valamit.
 • Olyan komoly eredményei vannak, hogy ellenséggé vált a nagy hatalomnak ( mint Gyógyszergyártó cégek, és a Kormánynak ), akik igazán befolyásolják az életünket.
 • Mondta, hogy nagyon sokszor volt börtönben, nagyon komoly hazugságokat híresztelnek róla, lerombolták az avokádó framját, akadályozzák a tevékenységét és bármikor megtörténhet, hogy elteszik láb alól. Nagyon kihangsúlyozta, hogy becsüli a saját ágyát, a saját fürdőszobáját és a nyugalmat, ha hagyják.
 
A bírósági tárgyaláson
Előzetes letartóztatásban volt már 2015 tele óta, San Diego városában, Kaliforniában. Igazságtalanul vádolták, hamis vádak alapján próbálták megtörni. Kérte az én segítségemet is a családja, felesége és a gyermekei nevében jött egy hosszú email. Nagyon megdöbbent ez az eljárás, mivel tényleg az igazságot hirdeti, sőt saját bőrömön tapasztaltam, hogy miről is van szó. Ahogy írtam nem kell gyógyszert szednem, nem kell orvoshoz járnom, és igazán nem vagyok beteg, nincs a korral járó mindenféle betegségem, mint magas vérnyomás, koleszterin probléma, stb.
 
 • Az előadásán 2015 őszén voltam és utána kezdődött kb. a két éves káváriája.
 • A Facebook /Meta által vagyok kapcsolatba Vele, valamint a Messenger által tudok üzenetet küldeni Neki. Ünnepek alkalmábal kapok üzenetet Tőle.
 
Az feltűnt az előadása elején, hogy igán távolságtartó, szomorkás, kicsit belefáradt a helyzetbe és mintha tartana Tőlünk is, akik ott voltunk hogy halljuk, tanuljunk Tőle. Az előadás egy órát tartott, majd utána volt egy két órás speciális előadása, ahol nyíltabban beszélt ezekről a dolgokról. Amikor arról mesélt, hogy börtönben is volt már ő is és például a közvetlen családtagok, mint a testvére, gyerekei és felesége, akkor egy pillanatra meghatódott, sőt egy pillanatra könnyezett is. Nagyon megérintett az előadása, és bele tudtam magamat képzelni a helyzetébe.
 
Dr. Robert O. Youngnak speciális Egészség központja van Kaliforniában, külön foglalkoznak a rákos betegekkel és egyéb problémákkal. Tartott kurzusokat Olaszországban és már többször volt Magyarországon is, Sárváron. Sőt ajánlotta az amerikaiak részére a speciális fürdőinket, hogy mennyire egészséges a szervezet tisztítására is.
 
Azt javasolta, hogy ne mennyünk mammográfiára és Rtg-re, MRI-ra, hanem ezek helyett speciális, nem veszélyes, teljes test ultrahang vizsgálatra, valamint Thermography, teljes Test 3 D Bio – Electro scan, valamint speciális vérvizsgálatra, amit ő és általa tanított emberek végeznek. Sajnos ezek nem a biztosítás részei, de fontos lenne legalább akkor megcsinálni, ha felmerül a rák kérdése. Mivel a mammografia 50-50% -ban hiteles, de viszont ha a rák már kialakult, akkor viszont nagyon veszélyes a szervezetre nézve. Ezek miatt is, valamint amit feltalált a rákkezelésre, vagyis simán gyógyítható étrenddel és életmódváltással, így kevesebbe kerülne és nincs szükség a drága radioaktiv therapiára, a kemotherapiára …. és minden más gyógyszerre!
 

Azt javaslom, hogy szakíts időt ennek a könyvnek az elolvasására, változtas az étrendeden, az életmódodon, mert csak egy életünk van, és Te vagy érte a felelős, Senkit nem hibáztathatsz, ha nem úgy alakul a dolog, ahogy szeretnéd.

Tehát a címe A pH Csoda.
 
Hogyan lúgosítsd a szervezeted és legyél egészséges minden gyógyszeres segítség nélkül. Nincs szükséged majd koleszterinszint csökkentőre, vagy vérhígítóra és minden ilyen dologra. Változást már pár hónap után tapasztalhatod.
 
 
Tehát csak ajánlani tudom, hogy a könyvét vedd meg, majd
lépésről – lépésre változtass az életeden, emeld az életed minőségét. Gyere, várom a jelentkezésedet, valamint kalandozzál a blogomon.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

A történet 2. része itt található, csak kattintson a linkre ITT >>>


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük