Queens az óceán part

By on 2017.03.06.

Kattints rá a videóra itt!

A múlt Szombaton, 2017. Február 25-én kimentünk a barátnőmmel Rockaway beach- re, mivel ő utazott haza pár nap múlva, valamint itt Queens- ben még nem járt az óceán partján. Az időjárás jelentés 64 F° ígért, valamint kellemes meleget. Láthatod, hogy milyen lett az idő, amit ígértek az nem jött be. Vihar előtti állapot volt, nagyon mérges volt az óceán, mondhatom azt is, hogy tombolt. Nagyon kevesen voltak kint, csak a szörfösök értékelték ezt az időt. Jöttek is szép számmal, összesen 12 bátor embert számoltunk meg. Élvezték a nagy hullámokat, nekünk a kövekről igen ijesztő volt.

Már voltam kint Október végén 2012 -ben, de akkor kellemes meleg volt, elég volt egy nyári ruha egy kis kabátkával. Persze többször voltam a nyári nagy melegben, a hőségben, amikor tömegek jönnek ki és élvezik az óceán adta frissítő lehetőségeket.

Remélem tetszett az írásom, így legalább tudod te is élvezni a
város adta erőt, pompát, lüktetést, csodát, vagy esetleg gyönyörűségét, valamint tudsz velem turistáskodni virtuálisan, vagy csak érdekes történetekről olvashatsz itt, mint most ez is.
Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.   Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT  a posztom végén.

Üdvözöllek!
Várlak újra!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük