A Corinthian épület

By on 2016.08.06.

A kilátás nagyon pazar, ahogy a fotón láthatod.  Az épület utolsó emeletéről (54.-ik) az egyik lakás nappaliszobájából tárul elénk ez a gyönyörű látvány.

Kattints ide a videóra!

piros nyil lapos images

Igazán este nagyon fantasztikus, az igazság az, hogy ezt kell megfizetni, a látványt. Lehetőség van a lakás megvásárlására, vagy bérlésére. Láttam arról információt az épület előcsarnokában, hogy a lakások körülbelül mennyibe kerülnek. Egyébként  1988- ban épült, 817 lakást találsz az épületben az 54 emeleti lakószinten.

  • 2016-ban egy  Garzon lakás  $902,000,
  • 1 szobás lakás                            $865,000
  • 2 szobás lakás                            $1,475,000
  • 3 szobás lakás                            $2,359,000

A Corinthian társasház  szolgáltatásai közé tartozik:

  • Teljes körű szolgáltatást nyújtó egészségügyi klub, ami üvegezett medencével, szaunával, gőzfürdővel, jacuzzi- val várja az ott lakókat, valamint szabadtéri futópályából és napozóteraszból áll.
  • Teljes körű  24 órás munkaidős portaszolgálat -” inas” szolgálat,  takarító személyzet és garázs. Az épület közelében található az “East River”, a Keleti folyó és a “Midtown “ üzleti negyed.

Olyan lehetőségem adódott, hogy hetente egyszer én is igénybe vehetem az egészségügyi klub szolgáltatásait (Welness). Ez nagyon nagy dolog ebben a rohanó, szuper nagy városban. Vendég pozícióban örömmel rohanok le, ahogy végeztem a munkámmal. Az egész hetemet ez az esemény aranyozza be.

Most már odáig jutottam, hogy 1000 métert úszom le minden csütörtökön, úgy körülbelül 40 perc alatt. A kezdéskor 20- szor, majd 50- szer és végül 70- szer úszom át a medencét, a  medence hossza 15 méter.