Ülök és mesélek

By on 2017.03.14.

  2016. 03.24.,New York City

Most ebben a videóban beszámolok Neked, hogy mivel is foglalkoztam eddig online 2007 -től, ami  jelenleg is tart (2022).

Hallgasd meg  a videót!

Kattints ide itt!


Az első MLM üzlet, amibe beléptem az USA -ban az aForever Living Products (2007 -ben) volt, de kutattam további lehetőségek után is, ami kisebb – nagyobb eredményeket hozott.

Tehát az elmúlt 15 évben tanultam sokat (2007-2022 ), megismertem sok embert az online világában. Sajnos sok veszteséggelis járt ez az egész MLM rendszer. Sajnos ez is olyan,mint a szerencsejáték, van aki nyer, van aki nem.

  1. Forever Living Products (2007)
  2. Forever Green (2014 – 2015)
  3. Organo Gold (2013 – 2014)
  4. Videó kommunikációs üzletek, ami Blog készítő rendszer, hírlevél küldő – autoresponder, webkonferencia terem, landing page, videó email küldő.

Ezekkel létrehozható volt egy jól működő online birodalom!

Ezek voltak!

  • Talkfusion (2011 -2012), már nem elérhető csak Amerikában.
  • Empower Netvork (2014 – 2016), a tulajdonos, David Wood általi termékekből nagyon sokat tudtam tanulni, sőt a mai napig megvannak a videók. Sajnos David Wood kicsit letért a járható útról és a kábítószer, az alkohol problémák miatt a cégét elvesztette. 
  • Pure Leverage (2016), létező cég, van Magyarországi képviselete is.
  • Kairos (!) ez az üzlet járt veszteséggel (2014 – 2016).  MLM károsultnak érzem magamat! Volt olyan társam a Kairos üzletben, akinek már a második alkalommal kapott infarktust, hála túlélte és végleg hátat fordított az egésznek.

Kairos (!) Európában kb.300 ezer ember lett megkárosítva, becsapva. Nem lettünk kárpótolva, valamint az Ukrán tulajdonosok simán továbbléptek és folytatták tovább a piszkos ügyleteiket. A magyar felsővezetők is megszedték magukat és utána leléptek minden szó nélkül hátra hagyva Minket a csapatot,akiből a pénzt elszedték.

2021 -ben Magyarországon a HLBS cégbe léptem be, voltam Hévízen, Békéscsabán és Budapesten általuk céges találkozókon.

Próbáltam több lábon állni.

Jelenleg egy termékes üzletet helyeztem előtérbe, valamint továbbra is képzem magam az online marketing világában. WordPress blogot használok, az Empover Netvork általi Kalatu néven ismert blogrendszert használtam hosszabb ideig és az a WordPressblog mintájára készült. Így nagyon jól kiismerem magam a blog szerkesztésében.

Merjél lépni!

Keress meg itt a blogomon!

Baráti üdvözlettel
Bagi  Ágnes