9.,Veled közösen lefogyni/ küzdelmes hónapok

By on 2022.11.12.

Macy’s áruház

Ez a fotó rólam kb. 2010 – ben készült,tehát már 12 éve és javában a küzdelmes hónapjaimat éltem. Igazán nem tudtam, hogy mit is csináljak az állandó hasmenésemmel. Akkor már évek óta szedtem savlekötő tablettát, sőt még otthon elkezdtem szedni időszakosan. New York városában is vettem, mert recept nélkül kapható volt bizonyos savlekötő, mivel nem segített a tabletta forma, úgy elkezdtem inni is, valamint a szopogatós formával is próbálkoztam. A panaszom kicsit csökkent,de végleg nem szűnt meg. Igen kínos helyzetekbe is kerültem, amiből nagy nehezen tudtam kikeveredni. Többször az akkori kapcsolatom segítségére is szükség volt, mint gyorsan megállni toilet közelben,vagy keresni azt. Naponta utaztam hétköznapokon kb. 3 órát a metrón 2008 December és 2010 Júliusa között és a rohanás a toilet-re fenn állt. Már mondhatom állandósult,ha néha nem jött elő főleg étkezés után, akkor furcsa volt és azt gondoltam hogy mi történhetett.

Lox and Bagels

Lox and Bagels : A bagelt ketté vágják, hagyományosan a tetején krémsajttal, vékonyra szeletelt lilahagymával, füstölt lazaccal tálalják. Természetesen hetente pénteki napokon megevett Lox and Bagels sem segített a problémám megoldásában,sőt még jobban a szenvedést segítette elő.

New England Clam Chowder /Új Anglia Kagylós halászlé

Valamint a Kagylós halászlé sem segített. New York- ban egész ínyencé válik az ember, a Világ minden tájáról található finom falatok,valamint megfizethető áron vannak.

Sushi

Ne feledkezzek el a sushiról sem,sajnos ez is még tetézte a bajt.

Queens – ben dolgoztam az Atria Senior Living Inc. egyik Öregek Otthonában. Egy házaspárra vigyáztam a hétköznapokon reggel 9- től este 6- ig és háromszori étkezés járt pluszba a heti kereset mellé. Pénteken este és hétvégén kaptak ilyen finom falatokat az otthon lakói. A hétvégén dolgozó kolléganő tett el részemre is, így a hétfői nap mindig jól indult, de sajnos sokszor küzdelmesen zárult.

Atria kert
Atria ebédlő
Atria társalgó

Az Atria Senior Living, Inc. Észak-Amerika egyik legnagyobb nyugdíjas lakhatási szolgáltatója. Jelenleg több mint 390 időskorú közösséget működtet 45 államban és hét kanadai tartományban. A cég önálló és asszisztált életvitelt, valamint támogató élet- és memóriagondozást nyújt.

A történet előző része itt található, csak kattints a link-re ITT >>>

A történet következő része itt található, csak kattints a link-re ITT >>>

folytatás következik

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük