8.,Veled közösen lefogyni/aqua fitness

By on 2021.09.04.

Zenés mélyvízi aqua fitness segédeszközökkel, ami egészségmegőrzés, egészségfejlesztés, életminőség javítása, betegségmegelőzés, vízi mozgásprogram testi – lelki felfrissülés, kikapcsolódás.

Láthatod, hogy milyen eszközöket használunk az egy órás foglalkozás alatt.

Eszközök

Eszközök

Már két hónap lement az aqua fitness -ből, ezen a héten kezdjük az újabb hónapot. Én változatlanul nagy lelkesedéssel megyek minden foglalkozásra. Csatlakozott hozzánk egy férfi is, sőt az egyik tornatársam férje is beállt egy alkalomra. Utána azt mondta, hogy nem gondolta azt, hogy ilyen komoly ez a jellegű mozgás. Mivel a medencén kívül állva csak egy kis pancsolásnak látszik (2021 -ben).

Nekem sokat segít ez a jellegű mozgás a térd problémámon, nagyon jó érzés megmozgatni az ízületemet minden terhelés nélkül. Nagyon kellemetlen érzésem van, amikor jövök kifelé, mert az egész súlyomat visszakapom. Persze cipelhetem addig tovább a súlyfeleslegemet,amíg vissza nem térek a következő alkalomra.

Az előző rész itt található, csak kattints a link-re ITT >>>

A következő rész itt található, csak kattints a link-re ITT >>>

Persze fontos lenne beszélnünk is, így a megadott Elérhetőségemen utol tudsz érni.

Elérhetőségem! Kattints ide itt!

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet. Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt majd ITT a posztom végén.

Üdvözöllek!
Várlak újra!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük