Telekocsi Karaoke

By on 2016.12.17.

“All I want for Christmas is YOU”

Telekocsi Karaokeban láthatod James Corden-t, aki az autót vezeti és a vele együtt a kocsiban ülő énekeseket, akik Mariah Carey, Adele, Lady Gaga, Demi Lovato, Nick Jonas, Elton John, Selena Gomez, Lady Gaga, Red Hot Chili Peppers együttes, Chris Martin, Gwen Stefani.

 

Mariah Carey, híres “All I want for Christmas is you “című dalát hallhatod általuk előadva.

Kattints a videóra itt!

 

Mariah Carey (Huntington, New York, 1969. március 27. –) ötszörös Grammy-díjas amerikai pop- és R&B-énekesnő. Az 1990-es és 2000-es évek egyik legsikeresebb előadója. Első lemeze 1990-ben jelent meg a Columbia Recordsnál. Carey volt az első előadó, akinek első öt kislemeze mind vezette a Billboard Hot 100 slágerlistát; többi dala is nagy sikert ért el, és a Columbiához leszerződött legsikeresebb előadóvá tette. 1993-ban házasságot kötött a kiadó vezetőjével, Tommy Mottolával. Miután 1997-ben különváltak, Carey nagyobb alkotói szabadságot kapott, és dalaiba több hiphop- és R&B-elemet épített. A 2000-es évek elején kevesebb sikert aratott, mint korábban, de 2005-ben megjelent The Emancipation of Mimi stúdióalbumával ismét visszatért a slágerlisták élére. A Billboard magazin szerint ő az 1990-es évek legsikeresebb amerikai énekese, a 100 legsikeresebb előadót felsoroló Billboard-listán az 5. helyre került.

Mariah Carey a Rockefeller Center Karácsonyfa világítás ünnepségen 2013 – 2014 -ben

New Yorkban a saját ágyamból néztem végig a műsorát mind a két alkalommal.

Rockefeller Center, a Karácsonyfa

Remélem tetszett az írásom.Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt majd a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük