“SOHA NE MONDD,HOGY SOHA … “

By on 2017.10.16.

“SOHA NE MONDD, HOGY SOHA … “  híres mondás indította be a gondolatomat. Itt az idő, hogy írásba foglaljam. Most elmondom, vagyis leírom, hogy én hogy jártam kétszer már.
 
Az első rövid kis történet 1999-re nyúlik vissza, mert Amerikába jöttem barátokkal három hétre egy barátnőnket meglátogatni, valamint bejártuk a Keleti partot. Amikor a reptéren vártunk a hazafelé utazásnál a beszállásra, akkor ezt a mondatot megemlítettem a többieknek, hogy én soha többet ide nem jövök. Pedig olyan szerencsém volt, hogy tíz éves vízummal rendelkeztem, tehát kihasználhattam volna ezt a lehetőséget. Igaz akkor a reptéren még nem tudtam, hogy ez a mondat nem fog teljesülni.
A következő történet 2004 -re nyúlik vissza. Augusztusi forró nyári estén ültem Luxorban a Nílus partján és a válaszom volt egy kérdésre, hogy én soha többet nem jövök vissza Egyiptomba. Úgy alakult a dolog, hogy még utána hétszer repültem vissza látogatóba, mert az a személy társam lett az azt követő négy évben. Milyen érdekes az élet fintora, nemcsak hogy, Egyiptomba mentem vissza, de általa Amerikába is visszatértem. Sőt idejöttem egy évre lakni, mondhatom azt is, hogy a
szerelem repített ide. Így ennyi év távlatából azt tudom mondani, hogy nekem ez volt megírva abban az emlegetett Nagy Könyvben.
2017 Május 6-án ünnepeltem meg a 10 éves Amerikai tartózkodásomat.
Ez a kétszer elejtett mondat gyökeresen megváltoztatta az életemet, már utólag csak ezt tudom mondani. Miért mondom ezt, mert nem teljesítettem a mondatot. Kihasználtam a lehetőséget, hogy az újat megismerjem és az akkori életemet feladjam az ismeretlenért. Az Egyiptomi utazásom összekapcsolódott Amerikával. Ennyi év után szeretném megköszönni annak a személynek ezt a lehetőséget, hogy itt élek New York városában. Bár 1999-ben még gondolatomban sem volt, hogy valamikor itt éljek, sőt nagyon nem volt szimpatikus az egész utazás.
 
Ennyire meg kell gondolni, hogy mit mondunk, főleg amikor ezt a bűvös mondatot mondjuk.
Neked is van hasonló történeted?
A válaszod, igen, akkor oszt meg velem, jelentkezz, keres meg!

A következőrésze itt található,kattintsa link-re ITT >>>

A történet vége itt található, kattints a link-re ITT >>>
Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.
Üdvözöllek!
Várlak újra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük