Nem gondoltam volna, hogy utolsó lesz

By on 2017.03.05.

Nem gondoltam volna, hogy utolsó  Karácsonyi ebéd lesz

Most három hónappal a 2016-os karácsonyi ebéd után tudom, azt hogy ez volt az utolsó ahol Judith részt vett. Akkor ott nem gondoltam volna, hogy hamarosan elveszítjük őt. Mivel nem volt olyan állapotban, hogy ez felmerüljön bennünk. Az utolsó másfél évben csak egy dologra fókuszált, ami vásárlás volt a Bolton’s üzletben és arra nagyon is ráállt.

Mondhatom, hogy függővé is vált, mivel nem telhetett el nap, hogy ne mennyen be és vásároljon valamit, majd visszavigye ami nem tetszett neki. Azért írom most ezt le, mert láthatjátok a foton négyen egyforma felsőben voltunk. Mivel vett ebből a fajtából is legalább ötöt. Hála az égnek, hogy különböző méretben, így jutott is, és maradt is belőle. Az én ötletem volt, ha már megvette, akkor használjuk ki és öltözzünk fel a Karácsonyi ebédhez. Legyünk egyformák és okozzunk meglepetést a többieknek. Sőt az étterem vezetőjének és a pincéreknek is nagyon tetszett. Örültek, hogy mi ilyen speciálisan emlékezünk meg a Karácsonyról. Judith testvére, egyetlen fia és a felesége volt még jelen, valamint mi öten. Az ötödik személyt nem láthatjátok, mivel ő volt a fotós. Rajta pedig egy mikulás sapka volt, mert ő mint férfi nem akart női felsőben megjelenni. Amit nagyon megértek, nem is vártuk el tőle ezt az áldozatot, bár részére is lett volna megfelelő méretű felső.

Örülök, hogy ott voltam és nem maradtam le erről a különös
ebédről. Nagyon jól éreztük magunkat, sőt különösen jól sikerült.

Queens -ből utazom Manhattanbe, mert meg lettem hívva a Karácsonyi ebédre, láthatod a forma póló már rajtam van .

R.I.P. –  Nyugodjon békében

A történet 2. része itt található, csak kattints a link-re ITT >>>

Remélem tetszett az írásom, így legalább tudod te is élvezni a
város adta erőt, pompát, lüktetést, csodát, vagy esetleg gyönyörűségét, valamint tudsz velem turistáskodni virtuálisan, vagy csak érdekes történetekről olvashatsz itt, mint most ez is
Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT  a posztom végén.
Üdvözöllek!
Várlak újra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük