Lola cica különlegessége

By on 2016.12.18.

Bemutatom neked Lola cicát, nyolc éves cukorbeteg és pár éve úgy lett befogadva. Az előző gazdája kidobta, hogy miért azt nem tudjuk már meg, a mostani gazda befogadta és nagyon szeretik, gondoskodnak Loláról. Bár tudnod kell, hogy van egy hasonló korban lévő fiú társa, akit Lúnak hívnak.

lola-cica-pisil-2-unnamed
Lola cica

Lola körülbelül két évvel ezelőtt igen rossz kondícióba került, és a vége az lett, hogy Állat kórházba került, ahol kiderítették, hogy súlyos fokú cukorbetegségben szenved. Azonnali inzulin adásra volt szükség, amit azóta is kap naponta kétszer. Az étkezés előtt a fülcimpáján egy szúrás segítségével cukorszintet néznek és annak megfelelően kapja az inzulint. Minden áldott nap ugyan abban az időben eszik, persze kétszer reggel és este. Ami 10 dekagramm nyers ledarált nyúlhús zöldséggel ízesítve. Napközben nincs nassolás! Bár időnként szeretne.

lola-cica-wc-pisil-unnamed

Így nagyon jól karban tudják tartani. Miután az új gazdája befogadta, utána megtanította a wc – én való szükségleteinek elvégzésére. Mind a két macsek így végzi a dolgát, így nagyon tisztán tudják a lakást tartani. Vettek egy gyerek wc ülőkét, csak annyit kell tenni, hogy utánuk le kell húzni a wc-t. Nekem egy nagyon közeli ismerősöm, mondhatom barátnőm szokott hozzájuk járni, amikor a gazdáék elmennek napokra. Ezért tudom ezt a kis történetet megosztani veled. Tehát nem csalás, nem ámítás, ezek eredeti fotók és igaz, vérhús cicusról van szó.

Remélem tetszett a történetem, így legalább megismerhetted ezt a különleges cicát. Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet. Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt majd  a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük