Különleges múzeum Prágában

By on 2021.09.28.

Ez az egyetlen szexmúzeum a világon, amely kizárólag a szexuális gépeknek szenteltetett.

Bejárat

A múzeum megnyitása után a prágai városi tisztségviselők bírálták, mert véleményük szerint “nem tetszetős” a tartalom. Ez növelte a Szexgép Múzeum népszerűségét a turisták körében.

Mi is kíváncsisággal mentünk be a múzeumba, amikor Prágában voltunk. Kár lett volna kihagyni, sokszor ámulva – bámulva néztünk bizonyos eszközöket. Sokat nevettünk, valamint gondolkoztunk azon,hogy is használhatták annak idején. A jegy 250 korona (3750 Ft).

Kattints a videóra itt!

“kövesse a lépéseimet”

A Sex Machines Museum egy szexmúzeum Prágában, Csehországban, ahol szexuális eszközök gyűjteménye található. A 2002 -ben alapított épület az Óváros tér közelében található. A Szexgépek Múzeum hivatalos honlapja úgy írja le magát, mint ….. “a mechanikus erotikus készülékek tárlata, amelynek célja, hogy örömet szerezzen, és rendkívüli és szokatlan helyzeteket tegyen lehetővé a a testi érintkezés során”.

A Környéke, ami Stare Mesto (óváros). A város egyik legrégebbi kerülete Prága középkori szívét képviseli. Nem meglepő, hogy a nap minden szakában nyüzsögnek a turisták. A Križovnický tér, kilátással a Károly -hídra, a háttérben a prágai várral, valószínűleg a város legszebb tere. A gótikus házak és templomok, a macskaköves utcák és terek, valamint a kőtornyok egyedülálló történelmi hangulatát ötvözi a modern kor. Bárok, éttermek, táncklubok, nemzetközi márkájú üzletek, galériák és szállodák széles választéka élteti az óvárost. Bájos és festői macskaköves utcáival az éjszakai élet és a partik biztosan felejthetetlenek lesznek.

  • A háromemeletes múzeum körülbelül 200 kütyüből álló gyűjteményt tartalmaz, amelyek közül sokhoz rugalmas bábuk vannak a jobb megértés érdekében.
  • A készülékek egy része már a 16. században készült. Gyűjteményei testhevedereket és “párzási táblázatokat” tartalmaznak. Amelyek célja a nem szokványos, akár súlytalan szexuális pozíciók megkönnyítése, a “pénisz, herezacskó, anális, hüvelyi és klitorális szövetek” stimulálására szolgáló eszközök, beleértve a vibrátort, a gonosz ujjhegyeket , “kényszerítő” széket, amelyeket “abszolút uralomra” terveztek.
  • Egy ázsiai “Magic Box” , amelyen csúszó kukucskálók találhatók, trónszékek lyukkal az ülésben az orális szex megkönnyítése érdekében, tisztasági övek karmos fogakkal, amelyek az 1580 -as évekből származnak, valamint a vas fűzők.
  • Van egy maszturbáció elleni készülék fiúk számára a múzeumban, amelyet Franciaországban gyártottak az 1920-as években. Elektronikus gyűrűt tartalmazott, amelyet a péniszre helyeztek. A gyűrű automatikusan felkapcsolódott, amikor erekció történt, hogy a fiú szülei tudatosítsák.
  • A múzeumban az ókori görög prostituáltak cipőit mutatják be. Ezekre a cipőkre a “kövesse a lépéseimet” mondatot vésték a talpukra, hogy nyomot hagyhassanak a földön.
  • Erotikus ruházat gyűjteménye is található. A múzeum művészeti galériájában az emberi szexualitással kapcsolatos képek gyűjteménye található.
  • A múzeumban van egy színház, amely bemutatja a világ legkorábbi pornográf filmjeit, amelyeket Spanyolországban rendeztek az 1920 -as években

Ez a szobakerékpár nagyon felkeltette az érdeklődésünket, mivel több embernek van otthon. Nevetve megbeszéltük, hogy tudnánk forradalmasítani ezt az eszközt. Micsoda érdeklődés lenne és szuper üzlet …. bár nem látszott nagyon régi kivitelnek, így lehet már ez nem lenne újdonság.

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt majd ITT a posztom végén.
Üdvözöllek!
Várlak újra!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük