Kiültem a fűbe a Bryant parkba

By on 2016.12.04.

Kiültem a fűbe a Bryant parkban

Hosszú évek óta élek New York városában, rengetegszer jöttem erre, ültem padon, vagy széken, de soha nem ültem ki a fűbe.

Kattints ide a videóra!

Pedig mindig terveztem, hogy egyszer én is leülök és élvezem a  park általi hangulatot, miliőt. Ez a nap is eljött idén, szuper jó volt az idő, valamint nem volt tömeg, így kellemesen töltöttem a délutánt. Mondhatom, hogy turistáskodtam egy kicsikét. Figyeltem az embereket, hogy milyen nyugalommal ültek le, vagy heveredtek le a fűbe. Ezt meg fogom ismételni jövőre is. Igazán jó kikapcsolódás volt. Már voltam egyszer a Nyári Filmfesztiválon, akkor széken kuporogva néztem végig a filmet, valamint ültem már bent az egyik kis éttermében, vagy kávézójában. Akkor volt egy hinta is és azt is kipróbáltam, amit azóta már megszüntettek. Azt is itt megemlítem, hogy a Karácsonyi vásárban is jártam, sőt vettem egy különleges ezüst medált is. Bármikor erre jársz, akkor térjél be a parkba és heverésszél le te is a fűbe, persze ezt csak jó idő esetén tudod megtenni.

bryant-park-en-ul-20160805_152433_resized

bryant-park-20160805_160204_resized

bryant-bryant-park-spring

bryant-park-images

A történet 2. része itt található, csak kattintson a linkre ITT >>>

Remélem tetszett az írásom.Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt majd a posztom végén.
Üdvözöllek!
Várlak újra!


2 comments on “Kiültem a fűbe a Bryant parkba

  1. Szep. Jartam ott en is tobbszor a fuvon is ultem. Figyeltem az embereket, ahogy ebedjuket gyurtek az apro papirdobizokbol. Mindig csodaltam, hogy kepesek a 30-40 perces szunetjuket tolteni kiskosztumben a fuvon torokulesben kinai tesztat fogyasztva kihuzni akar egy orat is elhiùzni… nyaron arulnak ott krem-csavart fagyit food truckbol, igaz meg sem kozeliti a Szegedi fagyikat, de ennyi sok ev utan már már hasonlo…

    1. Kedves Bobby,
      Nagyon koszonom,hogy irtal a posztomhoz es annak kulon,hogy te is megtapasztaltad ezt a fele pihenest,jovore is ki fogok hevereszni,mert nagyon jo volt a fuben ulve nezelodni,bar kicsit a labam meggemberedett,de nem baj kibirtam…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük