Este a Dunán, Budapest

By on 2022.03.21.

Kattints a videóra itt!

Kattints a videóra itt!

Átkelőhajó járat a Lánchíd felújítási munkálatai miatt átmenetileg SZÜNETEL 2021.12.06 – tól.

Budapesti Sétahajózás és Városnézés 70 perces túra. Csodáld meg a nap különböző szakaszaiban Budapest legnevezetesebb pontjait a Margit és Rákóczi híd közötti szakaszon! 2021 Augusztusban Eoltam ezen a városnéző sétahajózáson.

Hajós Vacsora & Zongora Show 3 órán át! Nem csak játék és zene! Romantikus élő zongorás program nem csak a fülnek, de a szemnek is igen látványos.

Koktélhajó program, ami 70 perces sétahajózást kínál a budapesti naplementében, 3 választható, hűsítő koktél kíséretében. Hajó a belváros szívéből, közvetlenül az Erzsébet híd lábától (Petőfi tér, 11-es kikötő) indul.

Budapesti vacsorahajó az egyik legismertebb és legnépszerűbb városnéző program, amely élő folklór operett műsor, gyertyafényes vacsora és 3 órás budapesti hajózást tartalmaz.

Városnéző hajó Budapest legszebb Dunai szakaszán, 70 percnyi sétahajózás, korlátlan korsó sör és egy választott feltétű pizza társaságában!

Szilveszteri Hajós Vacsora a Dunán. Köszöntse az újévet egy dunai sétahajózással, koccintson családjával, barátaival, négy fogásos menü keretében.

Karácsonyi Vacsora Budapesten. Szenteste, vagy karácsony másnapján egy rendkívüli sétahajózás, mely vacsorával és élő zenével teszi majd igazán felejthetetlenné az estét. A hajó 19:30-kor indul.

Valentin-napi hajós program a budapesti Petőfi térről indul, azon belül is a 11-es Dokkról. Színezett pezsgővel, szívecske alakú előétellel és desszerttel, valamint rózsaszirmokkal várják vendégeket, a hajókázás időtartama: 3 óra.

Vacsora hajó Augusztus 20. & Élő zongora Show. Az államalapítás ünnepének napját érdemes a tűzijáték megtekintésével, egy kellemes környezetben elfogyasztott, élő zongoraműsorral megfűszerezett vacsorával zárni, garantáltan felejthetetlen élmény.

Tűzijáték & Vacsora Hajó & Folklór. Augusztus 20-ai hajós program nem csak a tűzijáték élményét nyújtja, mely a hajó fedélzetéről tekinthető meg, de egy hamisítatlan folklór programot is, mely bemutatja a magyar hagyományok egy szeletét.

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt majd ITT a posztom végén.
Üdvözöllek!
Várlak újra!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük