Columbus felfedezése

By on 2017.10.24.

Tatzu Nishi, egy japán művész, aki a különleges művészeti munkáiról ismert, amelyek a közönségnek érdekes dogokat mutatnak be.

Egy közösségi építményt vagy építészeti részletet alakít át, majd megnyitja rövid időre a nagy közönség előtt. A legújabb bemutatója, vagy kiállítása a “Columbus felfedezése” volt a nyilvánosság számára. Az 1892-ben a New York-i olasz szobrász, Gaetano Russo mukáját választotta most. Christopher Columbus faragott kőszobrát használta fel 2012- ben. Tatzu Nishi a művészeti alap segítségével hozta létre ezt a nyilvános kiállítást, ami egy valódi méretű nappaliból állt, amelyet a szobor körül építtetett. Columbus szobrát a terem közepén helyezte el egy asztalon,  három modern ülőrésszel együtt. Az újjáéledt emlékmű látható volt 2012 Szeptember és November között.

Saját fotóim itt láthatok, mivel 2012 November elején az esti órákban én is meglátogattam Columbus-t a kialakított nappalijában.

Az építmény külső lépcsői
Az előtérből a Time Warner épülete.
Columbus élő nagyságban
Columbus élő nagyságban
Columbus élő nagyságban
Rendes nappaliszoba tapétázva

Tapéta mintája a híres Walt Disney figurák, Coca Cola , valamint New York híresebb épületei voltak, halvány lila – rózsaszín és arany dombornyomású volt.

Walt Disney

Profi fotók következnek!

A 810 négyzetméteres nappali a Columbus Monument körül
A szobor így néz ki .
A szobor így néz ki normálisan

Columbus Christopher márvány szobra, amelyet Gaetano Russo olasz szobrász készített, a Columbus Circle közepén áll. Ez egy 21 méter magas gránit oszlopon álló szobor, amit bronz dombornyomással díszítettek, rajta Columbus hajói láthatók: a Niña, a Pinta és a Santa María, bár valójában a római gályák, a  karavellák helyett. A talapzaton egy angyal tartja a földgömböt.

A történet előző része, csak kattints a link-re ITT >>>

Remélem tetszett az írásom, így legalább tudod te is élvezni a
város adta erőt, pompát, lüktetést, csodát, vagy esetleg gyönyörűségét, valamint tudsz velem turistáskodni virtuálisan. Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.

Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT >>> ” Leave a Reply ” résznél a posztom végén.

Üdvözöllek!
Várlak újra!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük