Coach 685 5th Avenue

By on 2017.06.18.

Kattints a videóra itt!

A Coach büszkesége, a padló, olyan véges vágott faanyagok a manhattani üzletben, amely olyan modern módú. A vetkőző fülkében bőr padló, és néhány felszerelési tárgy is bőrrel borított. A sárgaréz, a fa, a vakolat és az üveg a luxus és a kényelem érzését hangsúlyozza. A projekthez elsősorban a Paul Evans New York Skyline asztal, a Milo Baughman székek, falikarok és antik szőnyegek kerültek beszerzésre.

A New York székhellyel rendelkező Divatház a modern luxus kiegészítők és életstílus gyűjtemények vezető tervező háza. A Coach üzleteit, az áruházakat és a szaküzleteket világszerte megtalálhatjuk, valamint a Coach webhelyén keresztül a www.coach.com címen is értékesítik.

Ezt a magas dinoszauruszt 400 darab eredeti Coach bőrtáskából készítette el az Üzletlánc angliai tervezője. Ami nagyon eredeti, különleges, érdekes, fantasztikus tárgya lett bemutatóteremnek. Ahogy beléptünk a terembe az a különleges bőrszag csapta meg az orrunkat. Meg lehetett fogni, tapogatni és persze fotót készíteni róla.

A történet 2. része itt található, csak kattints a link-re ITT >>>
Remélem tetszett az írásom, így legalább tudod te is élvezni a
város adta erőt, pompát, lüktetést, csodát, vagy esetleg gyönyörűségét, valamint tudsz velem turistáskodni virtuálisan.
Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT  a posztom végén.
Üdvözöllek!
Várlak újra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük