A heti sport napomat itt töltöm

By on 2017.06.11.

Most lesz egy éve (2016), hogy elkezdődött a rendszeres úszásom, aminek nagyon örülök, mivel ez egy igen előnyös lehetőség. Minden csütörtökön, ahogy végzek a munkával utána lemehetek a Wellness részbe, mint vendég. Az itt lakóknak lehetősége van, naponta egy vendéget leküldeni ingyen. Egyébként a második fő részére már 15 $ kérnek. Amikor felajánlották ezt a lehetőséget örömmel rögtön igent mondtam. Nagyon hálás vagyok annak a személynek és próbálom viszonozni is neki.

Köszönöm Simita a lehetőséget.

Google Earth által láthatod, hogy körülbelül hol található maga az épület.

Kattints a videóra itt!

The Corinthian az utca frontján.
A csúcsa az 57- i emelet.
Az impozáns bejárat.

A kupola,amit úszás közben látok.

A csütörtöki program kezdődik egy hosszabb úszással, ami azt jelenti, hogy 70 alkalommal és folyamatosan úszom át a 15 méteres medencét. Ez kitesz 1050 méter mellúszást. Miután leúsztam a hosszomat, akkor jön egy kis vízi torna, majd átmegyek a jacuzzi-ba. Ahol jól megdögöltetem az ízületeket, derekamat, hátamat. Majd onnan átülök a szaunába 10 percre és a hőkamrával zárok. Az úszás kb. 40 percet tesz ki, a szauna 10 perc, mert túl meleg, és 5 perc a hőkamra. a Jacuzzi- ban jobban elidőzök, ami kb. fél óra.

A medence, ami 15 méter hosszú.

Az első alkalommal 20- szor úsztam át a medencét, ugye bírni kell és megszokni a gyűrődést, majd emeltem 5o- re, majd 65-re és 70 lett a vége. Nem tudtam, hogy hány méter hosszú a medence, kicsit naivan 25 méterre gondoltam. Így emelkedett a hosszok száma.

Itt kezdődik a heti pancsikolásom.

A másik nagy lépés az volt, hogy vettem egybenrészes fürdőruhát, mivel ami nekem volt az betöltötte a 10 évet és persze itt volt az idő egy beszerzésének. Olyan jól sikerült bevásárolni, hogy a végén kettőt vettem. Akkora leértékelések vannak, hogy a 100$ -os Celvin Klein fürdőrucikat 15 és 10 $- ért vettem meg.

15$!!!!
9.99$!!!
Remélem tetszett az írásom, így legalább tudod te is élvezni a
város adta erőt, pompát, lüktetést, csodát, vagy esetleg gyönyörűségét, valamint tudsz velem turistáskodni virtuálisan.
Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.
Üdvözöllek!
Várlak újra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük