101 évesnek lenni

By on 2019.02.25.

Kattints a videóra!

Több éven át gondoztam idős embereket az elmúlt 10 év folyamán, de egyik sem volt 100 év feletti életkorú. A legidősebb 96 éves volt, amikor én megismertem őt és 98 éves korában halt meg. Valamint közel két évig gondoztam egy házaspárt, ahol a férfi tag 93 éves volt és 95 éves korában halt meg. Így nagyon meglepő volt, amikor kapcsolatba kerültem Ruth ‑ al.

Nagyon kedves, udvarias, humoros, nagyon jól lehet vele beszélgetni,teljesen jó a memóriája és sokat sétál. Még egy évvel ezelőtt,vagyis 99 évesen, éjszaka egyedül aludt a szobájában, csak nappal volt felügyelet alatt. Mivel nagyon rosszul lát, valamint a hallása sem már a régi, vagyis hallókészüléket használ egy pár éve.

Erzsébet Királynő üdvözlő levele

Ruth – nak Erzsébet Királynő üdvözlő levele volt az egyik legfontosabb dolog amit azon a napon várt, valamint ezt a levelet a szerettei körében olvasták fel neki. Ruth – nak nagyon fontos a Királyi család minden tagja, mivel egész életén át nyomon követte az életük történéseit. Mindig fel van dobva, amikor híreket hall Róluk, főleg a Királynő felől.

Sajnos Ruth nem érte meg a 102 évet. A születésnapja előtt halt meg 3 hónappal.

Nyugodjon Békében. R.I.P.

Remélem tetszett az írásom, így legalább tudod te is élvezni a
város adta erőt, pompát, lüktetést, csodát, vagy esetleg gyönyörűségét,
valamint tudsz velem turistáskodni virtuálisan.

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.

Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.

Üdvözöllek!
Várlak újra


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük