Az Én választásom/egészségesebb, boldogabb élet

By on 2023.06.11.

Hogyan érjünk el egy egészségesebb és boldogabb életet!

Dr Robert O.Young


Dr Robert O. Young

“Lúgos életmódot kell követnie, amely „szeretet energiát” hoz a szervezetébe, hogy megvédje Önt és szeretteit a chemtrailektől, a parazitákkal és grafénnel teli vaxinoktól, a glifozáttal mérgezett génmódosított élelmiszerektől, a mesterséges aszpartám cukroktól, a graféntartalmú víztől, gyógyszerek, testápolási termékek, maszkok, tamponok és különösen az EMF számítógépekből, telefonokból, elektromos mágneses autókból, repülőgépekből, mobiltornyokból, WIFI-ből és minden olyan eszközből, amely 2,4 gHz-es és annál nagyobb mikrohullámú sugárzást sugároz! “

  • A chemtrail : összeesküvés-elmélet szerint, talán téves hiedelem, hogy a hosszan tartó kondenznyomok “chemtrailek”, amelyek magasan repülő repülőgépek által az égen hagyott vegyi vagy biológiai anyagokból állnak, amelyeket aljas célokra szórnak ki, amelyeket a nagyközönség előtt nem hoznak nyilvánosságra.
  • A grafén-oxid : vagy inkább grafén-hidroxid úgy működik, mint a borotvapengék nano méretben a testünkben: hosszú, éles tárgyak, a véráramba kerülhetnek, és sebeket ejtenek a hámban, kémiailag nem mutatható ki, mert ugyanazokból a kémiai elemekből áll, mint amik már a testünkben vannak (szén, oxigén, hidrogén). A fizikai szerkezet az, ami a veszélyes hatást, az erőt és a tartósságot adja. Szinte lehetetlen lebontani. Ez nem a klasszikus kémiai értelemben vett birtoklás… Erősen elektromosan vezető, így biztosan antennaként működik a testben. A 2000-es években az elektronikai ipar nagy összegeket fektetett a grafén kifejlesztésébe, hogy helyettesítse a szilícium chipeket.
  • A glifozát: gyenge szerves sav, színtelen kristályos, szilárd vegyület, vízben jól oldódik. Világszerte elterjedt gyomírtószer gyümölcsök, zöldségek, szántóföldi növények termesztése során, vízi és szárazföldi termesztésben.
  • Az aszpartám veszélyei: Az elmúlt években számos vizsgálat arra utaló eredményeket talált, hogy ez a vegyület rákot, stroke-ot és demenciát okozhat.

Lúgos életmóddal óvja magát és családját a vegyszer- és sugármérgezéstől, és éljen vele!

Ahogy Hosea mondta: „Az én népem elvész a tudás hiánya miatt”. Adj “szeretet energiát” az ünnepi szezonra idén is!

Hosea Lorenzo Williams

Hosea Lorenzo Williams (1926. január 5. – 2000. november 16.) amerikai polgárjogi vezető, aktivista, miniszterré felszentelt üzletember, filantróp, tudós és politikus. Leginkább a híres polgárjogi aktivista és a Nobel-békedíjas Martin Luther King Jr. belső körének megbízható tagjaként ismert.

Angolul is olvashatod!

“How To Achieve a Healthier and Happier Life! You Need to follow an alkaline lifestyle that will bring ‘Love Energy’ into your body to protect YOU and YOUR loved ones from chemtrails, vaxxxines full of parasites and graphene, genetically modified food poisoned with glyphosate, artificial sugars of aspartame, graphene laden water, drugs, personal care products, masks, swabs, and especially EMF from computers, phones, electric magnetic cars, airplanes, cell towers, WIFI and any device that is transmitting microwaves of 2.4gHz and up! Protect yourself and your family from the onslaught of chemical and radiation poisoning with an alkaline lifestyle and live-it! As Hosea stated, ” My people perish because of lack of knowledge.” Give ‘Love energy’ for the Holiday Season this year! “

A történet előző része, csak kattints a link-re ITT >>>
A történet következő része, csak kattints a link-re ITT >>>

A történet újabb része, csak kattints a link-re ITT >>>

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük