A Görög csoda ollója

By on 2017.07.03.

Munkával kapcsolatban voltam Astoria – ban éppen,  amikor az utcán összeismerkedtem Johnnal a fodrásszal. Invitál a szalonjába egy hajvágásra persze én kötélnek álltam és egy héttel később megkerestem. Azóta járok hozzá rendszeresen. Nagyon előnyös sok szempontból, egyrészt közel van ahhoz ahol lakom, lehet igen későn is menni hozzá, akár este 11 után is, valamint azóta ugyan azt az árat fizetem a festés – hajvágásért, jó kedvű, szórakoztató a modora és nem kell sokat várni rá. Persze előjegyzéssel lehet hozzá beülni, de az történhet  1 – 2 órával előtte is. Tudom ajánlani bárkinek, mert nem fog csalódást okozni. Sőt vág hajat nőknek, férfiaknak és gyerekeknek.

Elmesélem, hogy milyen jót szórakozott John egy magyar szavunkon, mivel igen kétes jelentése van az angol nyelvben. Bár másképpen kell leírni, de a kiejtése az ugyan az, viszont  a jelentése olyan messze van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ez pedig a mi magyar PUSZI szavunk és az angol PUSSY szó kapcsolata. A pussy szó az angol szleng nyelvben  van használatban, a női nemi szervet jelenti. Tehát társaságban nem használják, nagyon speciális körülmények közt hallható. Így egy fodrász üzletben sem szokták emlegetni, főleg nem olyan társaságban, ahol férfiak és nők is vannak.

John szereti a szaftos, kétes beszélgetést, mindig viccelődik, bohóckodik. Legelőször csak neki mondtam nagy ártatlanul, hogy jöjjön adok egy puszit és tartottam az arcom, hogy ő is viszonyozza. Sőt két puszit kapott. Nagyon fel volt izgulva és mondta, hogy legközelebb megvicceljük a barátait és a vendégeit. Mivel görög származású, így mindig van nála társaság, hangosak, sokat beszélnek.

Az idő eljött és legközelebb amikor végzett, akkor én nagy ártatlansággal mondtam neki, persze mintha nem tudnám miről is van szó, 

Hogy, hagy adjak Neki KÉT PUSZIT!

Ő meg elpirult, szégyenlős képpel nézett rám, mintha ledöbbent volna a hallottaktól. A nézőközönség meghűlve nézett, pedig forró nyári este volt, hogy most mi lesz. Én meg adtam az arcára két puszit és jött egy nagy sóhaj a többiektől. Valamint elkezdték nekem mondani, hogy igazán ők mire is gondoltak, a PUSSY szóra. Ezt a puszi adást azóta mindig eljátsszuk, de John mondja hangosan, hogy kéri a puszimat, nagy ártatlan képpel.

Igen HÍRHEDT szó lett a magyar PUSZI. Bevallom őszintén amikor csak tudom, ezt a Story- t bedobom, mindig nagy nevetés lesz a vége.

Remélem tetszett az írásom, így legalább tudod te is élvezni a
város adta erőt, pompát, lüktetést, csodát, vagy esetleg gyönyörűségét, valamint tudsz velem turistáskodni virtuálisan.
Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.
Üdvözöllek!
Várlak újra!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük