Orvosi Termográfia

By on 2023.04.26.

Medical Imaging Group (818) 508-8895, Kalifornia, USA.

Dr. Robert O.Young

Orvosi Termográfia. : nem invazív vizsgálati módszer,megelőzésre használható.

Mell termográfia + ultrahang. Alsó test – Féltest Termográfia.

A termográfia egy kiegészítő, korszerű orvosi diagnosztikai infravörös hőképalkotás, amely hőmérséklet-változások mérésével képes kimutatni a fiziológiai rendellenességeket. Az infravörös letapogató eszközt a bőrfelületről kibocsátott infravörös jel elektromos impulzusokká alakítására használják, amelyek színesen láthatók a monitoron. Ez a vizuális kép grafikusan leképezi a testhőmérsékletet, és termogramnak nevezik.

A termográfia fő klinikai értéke az érrendszeri, izom-, ideg- és csontrendszeri patológiákkal szembeni nagy érzékenységben rejlik, és mint ilyen, hozzájárulhat a klinikus által felállított patogenezishez és diagnózishoz. Ez egy életmentő eljárás, amely figyelmeztetheti Önt és orvosát a szervezetében bekövetkezett változásokra, amelyek korai stádiumú emlőbetegségre vagy más, a szervezetben kialakuló betegségi folyamatokra utalhatnak. A termográfia lehetőséget kínál az emlő rendellenességek korábbi kimutatására, mint az emlő önvizsgálatával, orvosi vizsgálatával vagy más anatómiai vizsgálatokkal önmagában, fájdalom, sugárzás vagy kompresszió nélkül. Évekkel a hagyományos mammográfiát megelőző termográfia elvégzésével a kiválasztott, veszélyeztetett betegpopuláció gondosabban nyomon követhető, majd az ultrahang pontos felhasználásával a lehető leghamarabb kimutatható a tényleges elváltozás – (miután az elég nagyra és sűrűre nőtt ahhoz, hogy látható legyen) ), növelheti a betegek kezelési lehetőségeit, és végső soron javíthatja az eredményt.

Ebben a szerepben nyújtja a termográfia a legtöbb gyakorlati hasznot a nagyközönség és az orvosi szakma számára. Minden bizonnyal kiegészíti más diagnosztikai orvosi tesztek megfelelő használatát, és nem versenytárs.

A termográfia egy teljesen non-invazív, sugárzás nélküli, fájdalommentes klinikai képalkotó eljárás számos betegség és testi sérülés kimutatására és monitorozására a szervezetben jelenlévő termikus rendellenességek kimutatásával.

Segítségül szolgál a diagnózishoz és a prognózishoz, valamint a terápia előrehaladásának nyomon követéséhez olyan állapotok és sérülések esetén … mint például: Hátsérülések Ízületi gyulladás, Fejfájás Idegkárosodás. Megmagyarázhatatlan fájdalom ,Fibromyalgia RSD (CRPS), Fogászati és TMJ Artéria gyulladás ,Érrendszeri betegség ,Mellbetegség, Mellrák, Carpalis alagút szindróma, Porckorong betegség . Gyulladásos Fájdalom, Bőr rák, Referált fájdalom szindróma, Ficam, Stroke.

A röntgen, a C.T., az ultrahang és az M.R.I mind az „anatómia” tesztjei, amelyek a test szerkezetét mérik, míg a termográfia egyedülálló abban, hogy képes kimutatni a szervezetben végbemenő fiziológiai változásokat és anyagcsere-folyamatokat. Bár sokan a termográfiát emlőszűrésnek tartják, az egész testről vagy csak az érdeklődésre számot tartó területekről készíthető felvétel.

A digitalizált képeket számítógépen tárolják, és elektronikusan elküldik értelmezésre, elemzésre és jelentésre. Jelentését közvetlenül Önnek és bármely kért egészségügyi szakembernek küldjük el.

Termográfia az emlőrák megelőzésére

A korai felismerés életeket menthet!

A jelenlegi kutatások megállapították, hogy az emlőrák túlélésének kulcsa annak mielőbbi felismerésén múlik. Ha a legkorábbi stádiumban fedezik fel, 95%-os gyógyulási arány lehetséges. Az emlő önvizsgálata magában foglalja a mell ellenőrzését, hogy segítsen felismerni az emlőproblémákat vagy változásokat. Sok mellproblémát először maguk a nők fedeznek fel, gyakran véletlenül. Az emlő önvizsgálata során ellenőrizzük, hogy a mellben vannak-e csomók vagy elváltozások, miközben különböző testhelyzetekben állunk és fekszünk, és miközben tükörben nézzük a melleket, hogy észrevegyük a megjelenésükben bekövetkezett változásokat. Ha egy nő tudja, milyenek a mellei általában, minden új csomót vagy megjelenési változást orvosnak kell értékelnie. A mellcsomók lehetnek nem rákosak (jóindulatúak) vagy rákosak (rosszindulatúak).

English/ Angolul

Medical Imaging Group (818) 508-8895
Medical Thermography

Breast Thermography
Breast Thermography + Ultrasound
Lower Body
Half Body
Thermography
neck test.jpg
Specific Area
Thermography

Thermography-A-Non-Invasive-Preventive-H
Full BodyThermography


Thermography is an adjunctive state-of-the art Medical Diagnostic Infrared Thermal Imaging which can detect physiological abnormalities by measuring temperature changes. An infrared scanning device is used to convert infrared signal emitted from the skin surface into electrical impulses that are seen in color on a monitor. This visual image graphically maps the body temperature and is referred to as a thermogram.

Thermography’s major clinical value is in its high sensitivity to pathology in the vascular, muscular, neural and skeletal systems and as such can contribute to the pathogenesis and diagnosis made by the clinician. It is a life saving procedure that can alert you and your doctor to changes in your body that may indicate early stage breast disease or other disease processes that may be developing in the body. Thermography offers the opportunity of earlier detection of breast abnormalities than has been possible through breast self examination, doctor examination, or other anatomical tests alone and without any pain, radiation, or compression.

By performing thermography years before conventional mammography, a selected patient population at risk can be monitored more carefully, and then by accurately utilize ultrasound as soon as is possible to detect the actual lesion – (once it has grown large enough and dense enough to be seen), can increase the patients treatment options and ultimately improve the outcome. It is in this role that thermography provides it’s most practical benefit to the general public and to the medical profession. It is certainly an adjunct to the appropriate usage of other diagnostic medical tests and not a competitor.

Thermography is a completely non-invasive, without radiation, painless clinical imaging procedure for detecting and monitoring a number of diseases and physical injuries by showing thermal abnormalities present in the body. It is used as an aid for diagnosis and prognosis, as well as monitoring therapy progress, for conditions and injuries,

Including:
Back Injuries
Arthritis
Headache
Nerve Damage
Unexplained Pain
Fibromyalgia
RSD (CRPS)
Dental and TMJ
Artery Inflammation
Vascular Disease

Breast Disease
Breast Cancer
Carpal Tunnel Syndrome
Disc Disease
Inflammatory Pain
Skin Cancer
Referred Pain Syndrome
Sprain / Strain
Stroke Screening
Digestive Disorders

X-Ray, C.T., Ultrasound and M.R.I are all tests of ‘anatomy’ that measure the structures of your body whereas thermography is unique in its capability to show the physiological change and metabolic processes occurring in the body. Although many people associate thermography as a breast screening, images can be taken of the entire body or just regions of interest. The digitized images are stored on a computer and are sent electronically for interpretations, analysis and report. Your report is sent directly to you and to any healthcare professionals requested.

Thermography for Breast Cancer Prevention

Early Detection Saves Lives!

Current research has determined that the key to breast cancer survival rests upon its earliest possible detection. If it’s discovered in its earliest stages, 95% cure rates are possible.

Breast self-examination involves checking the breasts to help detect breast problems or changes. Many breast problems are first discovered by women themselves, often by accident. Breast self-examination involves checking the breasts for lumps or changes while standing and lying in different positions and while looking at the breasts in a mirror to note any changes in their appearance. Once a woman knows what her breasts normally look and feel like, any new lump or change in appearance should be evaluated by a doctor. Breast lumps can be noncancerous (benign) or cancerous (malignant).


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük