Hírességek a New York- i subway utazás alatt!

By on 2023.06.10.

Persze, ha New York – ban élsz, akkor ez veled is megtörténhet a nap bármelyik órájában.


New York-i metrókocsi

Tudnotok kell, hogy a Hírességek is utaznak közlekedési eszközökön, sok még saját tulajdonú lakással is rendelkezik a városban. Egyébként is ugyan olyan emberek, mint mi vagyunk, csak nekik volt egy kis tehetségük, vagy szerencséjük és felfedezték őket. Csak ennyi a különbség köztünk.

Grand Central megálló

Az egyetlen híresség akivel találkoztam a subway utazásaim alatt az
Andrew Weiner volt.

Andrew Weiner volt egyszer utazótársam a 6-os vonaton a Hunter College megállótól mentünk együtt a Grand Central megállóig a 42 -es utcáig. Ő nagyon befutott Demokrata Szenátor volt, csak tett egy kis hülyeséget és ketté vágta a karrierjét. Nem csinálta volna ezt amit leírtam, akkor nagyon nagy esélye lett volna az Egyesült Államok Elnökévé válni. A jövő reménysége volt. Három évvel ezelőtt (2016) próbált visszakerülni a politikai berkekbe, mint polgármester jelölt, de még esélye sem volt a nyerésre. Félmeztelen fotóit küldözgette ismeretlen hölgyeknek, akikről kiderült, hogy nem voltak még 18 évesek sem. Olyan ismerkedés gyanánt, de nem igazán jött be ez az ismerkedési formula. Azért sem, mert már akkor nős volt, sőt a felesége terhes volt az első gyermekükkel.

Weiner 27 évesen (1991) New York város legfiatalabb önkormányzati képviselője lett. 1998 novemberében mentora, Chuck Schumer a szenátusi választáson indult, így Weiner Chuck Schumer körzetében indult a képviselőházi helyért. Weiner 2011-ig, lemondásáig a képviselőház tagja volt.

Chuck Schumer
  • 2011-es első szexbotránya után lemondott a képviselőházi mandátumáról.
  • Második szexbotrányára a 2013-as New York-i polgármester választási kampányban derült fény.
  • Harmadik szexbotránya a 2016-os elnökválasztásra esett. Felesége, Huma Abedin külön költözött tőle.


Huma Mahmood Abedin

2017. szeptember 25-én New Yorkban 21 hónap szabadságvesztésre ítélték, amiért obszcén képeket küldött egy 15 éves lánynak

Anthony David Weiner

Hírességek a New York- i subway utazás alatt!

Mariah Carey, Drew Barrymore, Meryl Streep, Sarah Jessica Parker, Hugh Jackman, Keanu Reeves, Chris Noth a fotókon ….. vagy Tom Hanks, Victoria Beckham, Beyonce, Robert de Niro, Rihanna.


Mariah Carey

Drew Barrymore

Meryl Streep
Sarah Jessica Parker
Hugh Jackman

Keanu Reeves

Chris Noth

Egy híresség akivel találkoztam, de nem a subway utazás alatt, az
Michael Douglas volt.

A Central Park – 5 Aveune oldalánál ahogy sétáltam Michael Douglas-t és a kutyáját láttam. Ez abban az időben történt, amikor igen súlyos beteg volt a torokrák miatt. Pont így nézett ki, mint a képen láthatod.


Michael Douglas

A következő híresség akivel találkoztam, de nem a subway utazás alatt, az Snoop Dogg volt.

Snoop Dogg

A Times sq.-en jött ki az ABC stúdióból és én pont arra sétáltam az unokaöcsémmel 2012 Augusztusban.


Amerikai rapper. Az 1990-es években az egyik népszerű gangsta rapperként vált ismertté. Snoop Dogg karrierje során számos filmben és televíziós műsorban is feltűnt.

A harmadik híresség akivel találkoztam, de nem a subway utazás alatt, az Matt Walton volt.

Matt Walton

Matt Walton a ” One life to live” című szappanoperában játszotta Elijah Clarke szerepét 2009. Augusztus és 2010.Október között.


Matt Walton

Matt Walton színésszel a Park South Dentistry épületében találkoztam.
Ez a South Central parknál található, vagyis a Plaza Hotelhez nagyon közel, több emeleten fogorvosi rendelők vannak és mi a hetedik emeleti rendelőből jöttünk ki és liftnél futottunk össze Matt Walton-nal ,vagyis együtt utaztunk. Odette Colon volt a fogorvosi rendelő titkárnője /ügyintézője, a fogorvos nagyon híres, gazdag kliensekkel rendelkezett. Dr Mándor volt a fogorvos neve, szerintem már régen nyugdíjas.

Actor Matt Walton and Alecia Hurst

A” One life to live” című szappanoperában játszotta Elijah Clarke szerepét 2009. Augusztus és 2010.Október között. Ebben az időben rendszeresen néztem ezt a sorozatot az angol nyelv tanulása miatt. Ahogy belépett a liftbe rögtön mosolygott, hozzá volt szokva, hogy felismerik és mondta, hogy kit játszott és melyik sorozatban. Nagyon közvetlen volt és gyorsan válaszolt a kérdésemre, ami az volt hogy meg fog -e halni a sorozat végére. A válasza, igen volt és pluszba egy kacsintással még azt mondta, hogy 12 személyt ölt meg. Elköszönt és kilépett a liftből, mondta hogy Ő is a fogorvostól jött, de csak kisebb beavatkozásra volt szüksége. Én egy tolókocsiban ülő személlyel álltunk a liftben és megengedtük Matt-nek hogy beálljon hozzánk. Nagyon köszönte, hogy megengedtük neki. Nem lehetett volna, de segít az ember, ahol tud.

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük