Harrisburg,USA

By on 2021.09.28.

Úgy hozta a sors, hogy 2014 Karácsonyát Harrisburg városában, Pennsylvania államban tölthettem barátoknál.

Kattints a videóra itt!

Harrisburg, Pennsylvania állam fővárosa a Susquehanna folyó keleti partján fekszik, 172 km -re nyugatra Philadelphiától. Valamint a várostól keletre fekvő Hershey park, amely egy csokoládé témájú park, amely kirándulásokat és szórakozást kínál. Mivel Hershey közelében található a Hershey csokoládégyár.

Csokoládék
Kertben
  • Harrisburg jelentős szerepet játszott az amerikai történelemben a nyugati migráció, az amerikai polgárháború és az ipari forradalom idején.
  • A 19. század egy részében a Pennsylvania – csatorna, majd a pennsylvaniai vasútvonal építése lehetővé tette, hogy Harrisburg az Egyesült Államok északkeleti részeinek egyik legiparosítottabb városa legyen.
  • A város tiszteletére nevezték el az USS Harrisburg amerikai haditengerészeti hajót, amely 1918 és 1919 között szolgált az első világháború végén.
  • A 20. század közepén-végén a város gazdasági vagyona ingadozott a fő iparágakkal, köztük a kormányzattal, a nehéziparral, a mezőgazdasággal és az élelmiszer-szolgáltatással. Valamint Hershey közelében található a csokoládégyár, mindössze 16 km-re keletre.
Pihenek

A lakosság 51,8% -a afroamerikai, 22,6% -a fehér, 21,8% latino, 5,4% -a ázsiai . Pennsylvania állam negyedik legnépesebb városa és az USA 96. legnépesebb fővárosa.

Reggelizek

Hollywood nevű kaszinó a Penn Nemzeti Versenypályán található. A vörös szőnyeges élmény várja az embert, amikor meglátogatja Közép – Pennsylvania első számú szórakoztató létesítményét, amely a nap 24 órájában nyitva tart, és csak pár percre van Hersheytől és Harrisburgtól.

Ide is elvittek a barátaim, kicsit szórni a dollárt.

Hollywood kaszinó
Pizsama, kert, reggel

A következő rész itt található, csak kattints a link-re ITT >>>

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt majd ITT a posztom végén.
Üdvözöllek!
Várlak újra!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük