Az Én választásom/A pH Csoda életmód program

By on 2023.01.16.

Gondolkodjon fogyásban!

Sarande RothbergHa nem készítjük fel magunkat tudatosan arra, hogy rácsodálkozzunk dolgokra és élvezzük őket, akkor leszünk igazán jók, hogy miként éljünk meg a stresszt, a fájdalmat, a dühöt,az aggodalmat és a félelmet …

A gyerekek naponta 300-400 alkalommal nevetnek.

És a felnőttek ??? Kb.15-ször!


Sarande Rothberg

Sarande Rothberg, 1999-ben indította el a The Comedy Cures Alapítványt kemoterápiás székéből, és ma már rákmentes, és világszerte több mint 1900 élő és digitális eseményen több mint egymillió embernek segít abban, hogy újra felfedezzék vicces csontjaikat, és céljukat. A Comedy Cures egy elismert non-profit szervezet, amely örömet, reményt, nevetést és terápiás oktatási szórakozást hoz a betegeknek, gondozóknak és azoknak, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Dr Robert O.Young

Kémiai egyensúlyának helyreállításával teremtse meg az ideális testsúlyt. A gondolatok és érzelmek – a mentális, lelki, érzelmi, de még a szellemi állapotunk is képesek kisebb – nagyobb mértékben savasítani a testünket. Ugyanígy az, amit megeszünk, befolyásolhatja a gondolatainkat. hangulatunkat és érzelmi életünket. Amikor rossz fajta ételeket eszünk, az depressziót okozhat és evéskényszert. Olyan hozzáállásra és olyan eszközökre van szüksége, amik pozitívan befolyásolják a haladást.

Dr Robert O.Young, 2015 Június,New York

A kontrollálatlan negatív gondolatok és érzelmek gyakran egészségtelen étkezésre ösztönöznek minket. Lényegében az ember ilyenkor vigaszt és valamiféle kényelemérzetet keres. Gyakran eszünk többet a kelleténél,amikor stresszesek vagyunk, valamint amikor idegesek vagyunk, pillanatnyi öröm kedvéért, magányosnak érezzük magunkat vagy csak azért,hogy jutalomra vágyjunk.

Nekem a csokoládé fagylalt és jégkrém volt a pillanatnyi örömöm!

Dr Robert O.Young-ot, a szerzőt, személyesen ismerem, 2015 Júniusban találkoztam Vele New York városában tartott előadásán.

A pH Csoda fogyás című könyv alapján haladok a programban.
A pH Csoda Fogyás című könyvből fényképezett oldalak.
A pH Csoda Fogyás című könyvből kivett tartalmak.

A történet kezdő része, csak kattints a link-re ITT >>>

A történet előző része, csak kattints a link-re ITT >>>

A történet következő része, csak kattints a link-re ITT >>>

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.
Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt
majd ITT a posztom végén.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük