10.,Veled közösen lefogyni/csokoládé

By on 2021.08.25.

A saját terméktapasztalatom a csokoládéval kapcsolatban !

A testsúly csökkentést elősegítő csokoládék, ami a Premium Chocolate Silhouette és a Premium Chocolate Silhouette with Raspberry

A fantázia neve ennek a csokoládénak a ChocoDream


ChocoDream

A ChocoDream, ami Málnás ízű!

Amikor beléptem a céghez a Startbox – szal, akkor volt a dobozban desszert csokoládé is.

Startbox tartalma

De keverve volt Premium Chocolate Silhouette with Raspberry ízűvel. Ez is fogyókúrás csokoládé, de én nem tudtam és megettem belőle három darabot, valamint a sima Premium Chocolate Silhouette – ből kettőt. A meglepetés az volt, hogy több mint egy 24 órán át nem voltam éhes. Azt tudnod kell, hogy éjszaka dolgoztam. Megettem a csokoládét este 8 óra körül és a következő időpont az evésre az egy 24 óra múlva jött el. Reggel 7 órakor végeztem a műszakkal, nem reggeliztem, aludtam délután kb. 3 vagy 4 óráig és amikor felkeltem még nem voltam éhes. A műszak kezdésem előtt este 9 órakor ettem először. Az éhség érzetemet elnyomta, nagyon megdöbbentő volt ez a felfedezés,mivel saját magamon tapasztaltam meg.

Hihetetlen, de igaz!

Tehát csak ajánlani tudom Bárkinek, aki fogyni szeretne és nem a gyötrődés útján, bűnözve, hanem boldogan élvezve a fogyókúrát.

Várlak újra! Keress meg!

HLBS cég Termékkatalógusa – Kérlek kattints a linkre ITT!

Ha érdekel és szeretnéd kipróbálni, vagyis megrendelni ezeket a termékeket, akkor csak a megadott linkre kell kattintanod.

Kérlek kattints a HLBS Webirodám linkjére >>> ITT!

Persze fontos lenne beszélnünk is, így a megadott Elérhetőségemen utol tudsz érni.

Elérhetőségem! Kattints ide itt!

Az előző rész itt található, csak kattints a link-re ITT >>>

Gyere térjél vissza máskor is, mindig fogsz találni érdekességet.Kérhetném tőled azt, hogy hagyj üzenetet, véleményt majd ITT a posztom végén.

Üdvözöllek!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük